Kada su detalji u pitanju, možete ih ignorisati i truditi se da ih izbegnete, možete ići putem klasike, a naravno, možete biti hrabri, misliti drugačije i dati lični pečat svojoj poslovnoj ili svakodnevnoj odevnoj kombinaciji. Zato vam predstavljamo nekoliko primera za polazak putem različitog i nesvakidašnjeg.

Privezak za ključeve

Kao što mu ime kaže, funkcija mu je da drži vaše ključeve na okupu, ali ne i ako ga proizvodi Victorinox. U tom slučaju, uz ključeve ćete obezbediti od 8 do 32 GB podataka i uvek uredne nokte.

Čarape

Ozbiljnost odela retko šta može da razbije kao par čarapa. One su tu sve vreme, ali su gotovo uvek skrivene. A kada se ukaže prilika, po pravilu treba da se slažu sa bojom odela, ali mogu i da odskaču od svega i čine vašu kombinaciju zanimljivom, što Paul Smith čarape uspevaju na najbolji način.

Beležnica

Čokoladna braon nikad ne izlazi iz mode, a da se ne lažemo, ni čokoladni keks. A spoj ta dva je ova Daycraft beležnica inspirisana Oreo keksićima.

Novčanik

Za sve filmofile Bad Motherfucker novčanik je zaista jedini koji postoji, u braon ili crnoj boji, zavisno od toga šta preferirate.

Dugmad za manžetne

Kada je iskazivanje ličnih stavova u pitanju, manžetne su gotovo nepresušan izvor inspiracije. Ima ih u svim oblicima: sidro za ljubitelje mora, zihernadle za ostarele pankere, bicikli, gitare, uglavnom sve što može da vam padne na pamet. Kako u nekom trenutku sve počne ili se završi automobilima, naš izbor su ove.

Kišobran

London Undercover kišobrani pomalo barokne koncepcije elegantni su i bizarni u isto vreme. Sigurno je da pogled na čoveka koji po pljusku drži svoju patku nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ako vas put nanese na neku od ovih adresa obavezno pogledajte i ostatak njihove ponude.

 

Izvori fotografija: 1, 2, 3, 4, 5, 6